Top

Wie zijn wij?

Didam op Stelten

Didam op Stelten is een jaarlijks terugkerend evenement. Het begon allemaal in 1977, toen er een nieuw stationsgebouw werd geopend. N.a.v. de opening van het stationsgebouw werd dit gevierd middels wedstrijden steltlopen, hiervoor werd de Spoorstraat afgesloten doormiddel van slagbomen. O.a. de burgermeester en wethouders namen deel aan de wedstrijden steltlopen. Sinds 1992 staat het wereldrecord steltlopen op de 100 meter op naam van de Didamse Roy Luiking, hij legde deze afstand af in 13.01 seconden.

 

In de loop der jaren is Didam op Stelten uitgegroeid tot een kwalitatief, divers en een grootst evenement met meer dan 15.000 bezoekers per jaar, dit mede door de grootste en unieke sfeermarkt die jaarlijks een terugkerend onderdeel is. Een event daar waar cultuur, horeca, spel en sport samenkomen en waaraan steeds meer winkeliers van het centrum van Didam een actieve bijdrage leveren, die tijdens Didam op Stelten de deuren open en speciale aanbiedingen hebben voor de bezoekers. Een event die zich ieder jaar weer weet te vernieuwen, waarbij de sfeer, gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

 

Wat Didam op Stelten uniek maakt is de inzet van het bestuur bestaande uit enthousiaste vrijwilligers die met weinig middelen de totale organisatie voor hun rekening nemen om zo het event ieder jaar tot een succes te maken.

 

Bestuursleden

 

André Evers

Kaylee Ferrier (Secretaris)

Misha Jongsma (Voorzitter)

Mart Ros

Lars Wolters (Penningmeester)

Tim Bles

 

Zonder vrijwilligers en steun van onze sponsoren kan Didam op Stelten niet voortbestaan.

 

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken van hulp bij op- en/of afbouw van het event, straatvertegenwoordigers of een helpende hand willen bieden met de totale organisatie van het event. Meld je vandaag nog aan bij info@didamopstelten.nl